Z6_PPGAHG8001ES40Q54SV1NT0QL6
Z7_PPGAHG8009S11062THSUA504E4

Туризъм – Експо „Дестинация Варна“ провежда седмо поред изложение за бизнес и туризъм

Дата на публикуване: 29.09.2023
Последна актуализация: 29.09.2023

В курортния комплекс „Св. Константин и Елена“ се провежда  седмото издание на "Туризъм-Експо" Дестинация Варна. В рамките на два дни лектори от България, Италия, Гърция и Турция обменят опит в управлението на хотели и хотелски комплекси, в менажирането на търговските процеси в туризма и при внедряването на нови технологии и умни решения за устойчив туристически пазар.
           Сред официалните гости на международния форум бе и Антоанета Петрова, заместник областен управител на Варна. Тя поздрави организатори, домакини и участниците в събитието като им пожела да планират успешно бъдещето на туризма в глобален и в регионален мащаб. Бъдеще, което без всякакво съмнение е свързано с разработването и утвърждаването на технологии за подкрепа устойчивостта на туризма, с въвеждане на международни стандарти и добри европейски практики, с внедряване на иновативни продукти, информационни и комуникационни технологии в унисон с изискванията на туристическото търсене.
           Форумът е организиран от Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации ProVox, съвместно с Община Варна и Министерството на туризма на Република България.

А.Петрова